• Hrvatski
  • English

Sponzori 2020

ZLATNI SPONZOR

Gideon Brothers jedna je od tri kompanije u svijetu – i jedina u Europi – koje razvijaju autonomiju za industrijsko okruženje temeljenu na vizualnoj percepciji. 2018. godine tvrtka je plasirala na tržište prvog autonomnog logističkog robota za prijenos tereta na paletama, osvojila nekoliko nagrada, te zauzela prvo mjesto među hrvatskim tehnološkim start-up kompanijama po visini ulaganja.

ZLATNI SPONZOR

Memgraph je najbrža graf baza podataka na svijetu. Temeljena na teoriji grafova, ona rješava neke od najkompleksnijih problema koje razne kompanije imaju. Memgraph je krenuo 2016. iz Zagreba, prošao kroz Techstars akcelerator te privukao niz investicija. Trenutno ima 20ak ljudi te se širi i razvija.

SREBRNI SPONZOR

Visage Technologies je Švedska kompanija sa podružnicom u Zagrebu koja se bavi istraživanjem te razvojem vještina i znanja u području polja računalnog vida, strojnog učenja, računalne grafike i općeg računarstva te djeluje na svjetskoj razini. Vrlo smo ponosni što je Visage Technologies srebrni sponzor Mutimira te što će predstaviti svoj rad i djelovanje na ovogodišnjem događanju.

SREBRNI SPONZOR

ROMB Technologies je hrvatska kompanija koja se bavi razvojem tehnologije automatizacije skladišta s ciljem povećanja pouzdanosti i smanjenja operativnih troškova primjenom vrhunskih softvera za lokalizaciju i navigaciju.

SREBRNI SPONZOR

PhishAR je hrvatski spinout pokrenut na Sveučilištu u Oxfordu, a odnedavno i sa zagrebačkim uredom. Proizvodi koje razvijaju fokusirani su na detekciju real-time phishing napada korištenjem računalnog vida i proširene stvarnosti, a dugoročni fokus firme je u korištenju ovih tehnologija u borbi protiv cyber napada tijekom kritičnih financijskih i sigurnosnih transakcija. Trenutno ubrzano proširuju timove u Zagrebu i Oxfordu te pokreću pilot projekte s raznim međunarodnim financijskim i obrazovnim institucijama.

BRONČANI SPONZOR

Pulsar laboratories je inovacijska firma osnovana 2017., te se bavi razvojem elektronike sa svim modernim popularnim tehnologijama kao i starijim retro tehnologijama za entuzijaste i kolekcionare. Ako vam u vašem projektu treba netko tko će vam razviti elektroniku, hardvera ili vlastita inovativna riješenja, Pulsar je tu.