• Hrvatski
  • English

Sponzori 2021

ZLATNI SPONZOR

Gideon Brothers jedna je od tri kompanije u svijetu koje razvijaju autonomiju za industrijsko okruženje temeljenu na vizualnoj percepciji. 2018. godine tvrtka je plasirala na tržište prvog autonomnog logističkog robota za prijenos tereta na paletama, osvojila nekoliko nagrada, te zauzela prvo mjesto među hrvatskim tehnološkim start-up kompanijama po visini ulaganja.

ZLATNI SPONZOR

Visage Technologies je švedsko-hrvatska firma koja razvija tehnologiju za praćenje, analizu i prepoznavanje lica, a direktno surađuje i s vodećim svjetskim pružateljem rješenja za autonomnu vožnju na razvoju sustava za analizu slike iz kamera u automobilima. Njihovu tehnologiju koristi više od 300 klijenata iz cijelog svijeta, a nalazi se i u vrhunskim automobilima poput Mercedes S klase, Cadillac Escalade, i drugih.

ZLATNI SPONZOR

PhishAR je spinout poduzeće pokrenuto sa Sveučilišta u Oxfordu koje razvija inovativne tehnologije temeljene na računalnom vidu i umjetnoj inteligenciji s primjenom na dovođenje proširene stvarnosti u svakodnevna okruženja u kojima to do sada nije bilo moguće. Naša je misija omogućiti da tehnologije AR-a učine rad na računalnim sustavima sigurnijim, produktivnijim i kreativnijim. Brzo rastemo i proširujemo timove u Zagrebu i Oxfordu.

SREBRNI SPONZOR

Memgraph je najbrža graf baza podataka na svijetu. Temeljena na teoriji grafova, ona rješava neke od najkompleksnijih problema koje razne kompanije imaju. Omogućuje developerima programiranje svojih aplikacija temeljenih na tokovima podataka i grafova u samo nekoliko minuta. Memgraph je krenuo 2016. iz Zagreba, prošao kroz Techstars akcelerator te privukao niz investicija.

BRONČANI SPONZOR

ROMB Technologies je hrvatska kompanija koja se bavi razvojem tehnologije automatizacije skladišta s ciljem povećanja pouzdanosti i smanjenja operativnih troškova primjenom vrhunskih softvera za lokalizaciju i navigaciju. Ukratko rečeno: “uče viličare da voze sami”.

Podržalo nas je i MZOŠ!

Prvi puta, ove je godine Ministarstvo znanosti i obrazovanja sufinancirao Mutimir u sklopu natječaja za financijsku potporu u pripremi i održavanju znanstvenih i znanstvenostručnih skupova i škola u 2021. godini!
Ovo je velik korak za Penkalu i Mutimir te im iznimno zahvaljujemo!