• Hrvatski
  • English

Sponzori 2022

ZLATNI SPONZOR

Visage Technologies je švedsko-hrvatska firma koja razvija tehnologiju za praćenje, analizu i prepoznavanje lica, a direktno surađuje i s vodećim svjetskim pružateljem rješenja za autonomnu vožnju na razvoju sustava za analizu slike iz kamera u automobilima. Njihovu tehnologiju koristi više od 300 klijenata iz cijelog svijeta, a nalazi se i u vrhunskim automobilima poput Mercedes S klase, Cadillac Escalade, i drugih.

ZLATNI SPONZOR

Penkala i Britansko veleposlanstvo su se našli oko zajedničkih ciljeva: približavanja znanstvenicima mogućnosti  suradnje Hrvatske i Velike Britanije, oko razgovora o uspješnim proteklim projektima te prilikama za buduća međunarodna inovacijska partnerstva! Na Mutimiru možete saznati točno što mislimo pod time, upoznati njihov tim te saznati detalje kako bi to mogao biti vaš sljedeći korak!

SREBRNI SPONZOR

Aircash je rješenje su za brzo, jednostavno i povoljno plaćanje različitih usluga, slanje i primanje novca uz svega par klikova i koristeći samo jednu aplikaciju.

2021. godine postali su prva nebankarska institucija u Hrvatskoj koja je stekla status izdavatelja Mastercard kartica, a kao rezultat suradnje nastala je Aircash Mastercard prepaid kartica.

Danas imaju više od 500. 000 korisnika u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Rumunjskoj. Planiramo daljnje jačanje prisutnosti u EU i šire.

SREBNI SPONZOR

Gideon Brothers jedna je od tri kompanije u svijetu koje razvijaju autonomiju za industrijsko okruženje temeljenu na vizualnoj percepciji. 2018. godine tvrtka je plasirala na tržište prvog autonomnog logističkog robota za prijenos tereta na paletama, osvojila nekoliko nagrada, te zauzela prvo mjesto među hrvatskim tehnološkim start-up kompanijama po visini ulaganja. Gideonov tim u Zagrebu, Osijeku, Njemačkoj i SAD-u broji preko 120 supertalentiranih ljudi, uključujući 12 doktora znanosti i više od 70 stručnjaka u područjima robotike te hardverskog i softverskog inženjerstva.

SREBRNI SPONZOR

ROMB Technologies je hrvatska kompanija koja se bavi razvojem tehnologije automatizacije skladišta s ciljem povećanja pouzdanosti i smanjenja operativnih troškova primjenom vrhunskih softvera za lokalizaciju i navigaciju. Ukratko rečeno: “uče viličare da voze sami”.

BRONČANI SPONZOR

PhishAR je spinout poduzeće pokrenuto sa Sveučilišta u Oxfordu koje razvija inovativne tehnologije temeljene na računalnom vidu i umjetnoj inteligenciji s primjenom na dovođenje proširene stvarnosti u svakodnevna okruženja u kojima to do sada nije bilo moguće. Naša je misija omogućiti da tehnologije AR-a učine rad na računalnim sustavima sigurnijim, produktivnijim i kreativnijim. Brzo rastemo i proširujemo timove u Zagrebu i Oxfordu.

BRONČANI SPONZOR

Oikon je Institut za primijenjenu ekologiju te vodeća licencirana i akreditirana konzultantska tvrtka/istraživački institut na području primijenjene ekologije u Hrvatskoj i regiji. Djeluju u području zaštite prirode i okoliša, industrijske ekologija, obnovljivih izvora energije, upravljanje prirodnim resursima, ekološkog modeliranja, krajobrazne analize i projektiranja, geografskih informacijskih sustava (GIS) i još mnoge druge!

PODRŽALI NAS DONACIJAMA!!