• Hrvatski
  • English

Sponzori 2023.

Zlatni sponzor

Aircash je institucija za elektronički novac s odobrenjem izdanim od Hrvatske narodne banke, registrirana pri European Banking Authority, što omogućuje poslovanje u svim zemljama članicama EU.


Naš put i naša prednost je pristup korisnicima kroz rješavanje njihovih problema. Odgovaramo na potrebu kako brzo, jednostavno i povoljno plaćati različite usluge, slati i primati novac uz svega par klikova i koristeći samo jednu aplikaciju.


Baziramo svoju ekspanziju na uspješnim poslovnim suradnjama.Ostvarili smo suradnje s vodećim partnerima iz različitih industrija, koji su lideri u svojim segmentima poslovanja. 2021. godine postali smo prva nebankarska institucija u Hrvatskoj koja je stekla status izdavatelja Mastercard kartica, a kao rezultat suradnje nastala je Aircash Mastercard prepaid kartica.


Danas imamo više od 600. 000 korisnika u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Grčkoj, Rumunjskoj, Italiji, Španjolskoj i Cipru. Planiramo daljnje jačanje prisutnosti u EU i šire.

Srebrni sponzor

Selvita je znanstveno-istraživačka institucija koja se bavi istraživanjima u područjima biologije, kemije, biomedicine, veterine, farmacije i srodnih znanstvenih područja sa svrhom otkrivanja novih kemijskih i bioloških entiteta namijenjenih liječenju različitih bolesti. Mi smo uslužna organizacija (tzv. Contract Research Organization), pružamo uslugu istraživanja trećim stranama kojima je cilj otkriće novog lijeka ili uspostava testnih sustava i platformi koje omogućavaju poboljšanje prediktivnosti istraživačkog procesa.

Brončani sponzori